Над 300 световни и регионални брандове ще бъдат представени на изложение ТЕХНОМЕБЕЛ

72

От 23 до 26 април международният формат превръща София в стратегическа точка на мебелното производство и дървообработването


Производители на мебели, търговци и дистрибутори, дизайнери, архитекти, проектанти, собственици и мениджъри на магазини, дърводобивни и дървообработващи предприятия, преподаватели, студенти. Всички те ще бъдат сред посетителите на изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2024, което от 23 до 26 април ще превърне столичния Интер Експо Център във важно място за бранша на мебелното производство и дървообработването на Балканите и Източна Европа.

„Над 300 световни и регионални брандове ще представят на щандовете си близо 100-те изложители през тази година“, коментират организаторите – Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП). Сред участниците са фирми от България, Турция, Румъния и представители на компании от региона на Балканите, Източна и Западна Европа.

20-о юбилейно издание

Юбилейното 20-о издание на ТЕХНОМЕБЕЛ ще се разгърне върху 8 000 кв.м от площта на Интер Експо Център. В три изложбени зали ще се разгърнат фирми от сферите на производството и дистрибуцията на дървообработващи машини и оборудване, бояджийска техника, инструменти и консумативи, материали и детайли за производство на мебели, кантове, машини за тапициране,  лепила, лакове, байцове, масла, уреди за вграждане и др.

„Наблюдаваме засилен интерес както към участие, така и към посещение“, коментират организаторите. Това те отдават на ключовата позиция, която България заема в този бранш на Балканите и Източна Европа, благодарение на форматите като ТЕХНОМЕБЕЛ.

Важен елемент от концепцията за развитието на бизнес изложението е провеждането му на всеки две години. „Това гарантира на присъстващите, че ще открият най-новите машини, материали, технологии и подходи в сферите на мебелното производство и дървообработването“, категорични са организаторите. И като потвържедие на всичко това отбелязват, че последното издание е привлякло посетители от Централна и Източна Европа, сред които: България, Германия, Италия, Дания, Австрия, Полша, Чехия, Словения, Хърватия, Румъния, Сърбия, Гърция, Турция, Молдова, Латвия, Египет и Алжир.

В допълнение на това, всяко издание се превръща в платформа за усъвършенстване на професионалистите, благодарение на съпътстващите формати, които ще се разгърнат и през тази година. Съдържанието за мебелното производство и дървообработването, което ТЕХНОМЕБЕЛ ще предложи от 23 до 26 април, отново ще привлича интереса на посетителите от България и чужбина. Билетите за посещение вече са достъпни на www.technomebel.bg.

ОЩЕ НОВИНИ

Неразказани истории от Стара Загора в безплатен градски тур

Неразказани истории от Стара Загора в безплатен градски тур

Инициативата на Общината и Туристическия информационен център се осъществява с помощта на Регионалния исторически музей и Регионалната библиотека „Захарий Княжески“

В Етнографския музей в Берковица може да видите изложба на килими

В Етнографския музей в Берковица може да видите изложба на килими

Тя е съпътствана и от филм, озаглавен „Златка Стойнова – живото човешко съкровище на Берковица“

На 25 юли Европейският цифров иновационен хъб в сектор строителство стартира програмата си с обучения

На 25 юли Европейският цифров иновационен хъб в сектор строителство стартира програмата си с обучения

Тогава започва 4-дневният курс “Въведение в дигитализацията на строително-инвестиционния процес в България – ниво 1”

Организирана е дискусия за Мемориала на загиналите войници в парка на НДК

Организирана е дискусия за Мемориала на загиналите войници в парка на НДК

Припомняме, че се очаква решението на столичния кмет дали да остави в сила прекратяването на процедурата, в която беше избран победител