REHAU Window Solutions откри изложението World of Windows 2022

106

Уникалната платформа под мотото „Create Difference. Grow Business“ предлага иновации и взаимодействие за професионалисти в областта на прозорците от цял свят


REHAU откри изложението World of Windows (WOW) 2022 в Ерланген, Германия. Многобройните иновации подкрепят намеренията на първокласния системен доставчик да продължи да проектира и предлага водещи решения за прозоречния бранш по отношение на цялата верига за създаване на стойност. Концепцията на World of Windows (WOW) 2022 е още по-силно ориентирана към индивидуални възможности за партньорите и клиентите въз основа на уникална и успешна концепция за устойчиво развитие. До 15 юли изложението предлага ексклузивен поглед към впечатляващи иновации като системата ARTEVO, решението за плъзгащи се прозорци SLINOVA или дигиталния паспорт за прозорци Win-dow.ID.

Представените уникални постижения на площ от 600 квадратни метра осигуряват близък и ефективен обмен с партньори дори и в предизвикателни глобални условия. Основната тема на изложението World of Windows 2022 е да демонстрира устойчиви първокласни решения за прозоречния бранш - по цялата верига на създаване на стойност и на базата на устойчива кръгова икономика.

"Глобалните мегатенденции променят трайно обществото, технологиите и търговията. Основата на REHAU Window Solutions за справяне с тези предизвикателства са компетентността, иновациите и напредъкът. World of Windows 2022 показва по впечатляващ начин как в тесен диалог с нашите партньори винаги предлагаме нови атрактивни възможности за пазарите по целия свят. Тук, в Ерланген, ние вдъхновяваме бранша със системи за индивидуална добавена стойност и представяме на впечатляваща платформа как ги превръщаме в успешни бизнес модели", казва Карстен Хойер, главен изпълнителен директор (CEO) на REHAU Window Solutions.

Основната дейност, заедно със системните аксесоари, интелигентните продукти, дигиталните услуги и устойчивото развитие, формират модулите, от които REHAU Window Solutions разработва индивидуални модели за успех за своите партньори. Профилните решения са основата за допълнителни опции. Акцентът в този модул на изложението World of Windows 2022 е представянето на Artevo - дългоочакваната разработка на новото поколение на GENEO RAU-FIPRO-X.

„Artevo или новите плъзгащи се решения Slinova и Slinova X перфектно олицетворяват добавената стойност на нашите системи, които експертите в REHAU Window Solutions постоянно развиват в интерес на нашите партньори. Решенията предлагат дизайн, който не само отговаря на нуждите на крайните клиенти и по този начин осигурява търсенето в края на веригата на стойността, но и генерира допълнителен бизнес. Например чрез интегрирането на нови интелигентни продукти като Smart Privacy за защита на личното пространство или дигиталните услуги като новия Window.ID, който прави процесите по цялата верига на стойността значително по-ефективни и създава още по-интензивна лоялност на клиентите", казва Франк Цимерман, главен технологичен директор (CTO) на REHAU Window Solutions.

Визията за прозореца на бъдещето ярко се откроява сред многобройните иновации. Проучването на прозорците показва възможностите на прозорца на бъдещето. Целта му е да вдъхнови бранша и да насърчи ползотворния и продуктивен диалог с партньорите на REHAU Window Solutions за възможностите за съвместен бъдещ бизнес. Визията за прозо-реца на бъдещето обединява например различни концепции за управление, като гласово управление или управление с жестове, интегриране на сградни технологии, производство и съхранение на регенеративна енергия или дори медийна визуализация на прозореца в прототип.  Иновативно. Вдъхновяващо. Визионерско. И ексклузивно в World of Windows 2022.

На изложението World of Windows 2022 REHAU Window Solutions ще демонстрира своята впечатляваща иновативна сила с множество продукти и услуги. По този начин доставчикът на първокласни системи предоставя на своите партньори уникален набор от възможности за персонализиране, за да могат да се позиционират ясно и да се отличават на пазара. Решенията за прозорци на REHAU предлагат решаващо предимство във всяка точка от веригата на стойността, също и чрез маркетинга и комуникацията, които са двигател и отправна точка за успеха на професионалистите в областта на прозорците. В допълнение към практическото портфолио и маркетинговите услуги в подкрепа на продажбите, като например дигиталния магазин за партньори или REHAU Академия, това включва и World of Windows 2022 като възможност за уникални преживявания с марката на премиум ниво.

„С изложението World of Windows 2022 създадохме нещо уникално, което е изключително привлекателно за бранша. От това ще се възползват всички партньори на REHAU Window Solutions. Този свят на висококачествен опит за 360-градусови решения за прозорци с бъдеще убеждава и техните клиенти. Партньорите ни използват платформата World of Windows 2022 с ентусиазъм. Форматът дава възможност за уникално изживяване на клиентите, което въздейства и е от полза за бизнеса. Убедени сме в това. Целият екип на REHAU Window Solutions е силно мотивиран и се радва на изключително положителния отзвук и големия брой резервации за посещение”, казва Петер Коцур, директор Маркетинг.

На изложението World of Windows 2022 REHAU Window Solutions показва успешни реше-ния, които превръщат глобалните мегатенденции като устойчивост, цифровизация или ур-банизация в стабилни бизнес модели. „Очакваме с нетърпение да продължим заедно исто-рията на успеха на прозоречния бранш тук, в Ерланген, до 15 юли. Изцяло за нашите парт-ньори и за нови бъдещи възможности: „Create Difference. Grow Business.“, казва Карстен Хойер. Ето и най-важните акценти от World of Windows 2022:

ARTEVO

Новата система REHAU ARTEVO продължава развитието на GENEO. Дизайнерският прозорец с изчистени контури е система, която е преработена от нулата. Резултатът е изключително тънък външен профил с малки радиуси и малък ъглов наклон. Структурно интегрираните силови зони осигуряват повишена производителност и стабилност. Това улеснява реализацията на по-големи крила, дори и без подсилване. Използването на иновативното фолио LowE (в процес на патентоване) осигурява уникално устойчиво решение за сертифицирани елементи за пасивни къщи. ARTEVO е дълбоко интегрирана в системния пейзаж на REHAU Window Solutions и със своята конструктивна ширина от 80 мм формира обща платформа с успешната и доказана система SYNEGO. ARTEVO значително улеснява производството на прозорци и същевременно увеличава обхвата на приложенията. Професионалистите в областта на прозорците ще работят особено ефективно и рентабилно на базата на едно рационално производство.

SLINOVA / SLINOVA X

REHAU SLINOVA и SLINOVA X са нови иновативни решения за плъзгане. Те са насочени предимно към пазарите в Западна и Южна Европа. Пускането на пазара там ще бъде през юни и ще представи нова унифицирана 80-милиметрова платформа, базирана на същите профили на касата. Този принцип предлага множество предимства. Това значително опростява логистиката и производството, например работните стъпки, създадени на производствената линия, се трансферират към различни приложения. Разликата е в крилата на профилите: - при Slinova X материалът RAU-FIPRO X се използва селективно. Благодарение на специалните свойства на материала се постига най-тънката средна част в PVC-базираната система. Така се получава напълно ефективно решение по отношение на производството и монтажа, енергийната ефективност и устойчивостта.

Smart Shading

Технологията интелигентно затъмняване превръща стъклата в интелигентни компоненти. Smart Shading е една от най-бързите и в същото време най-икономичните системи в сравнение със съществуващите решения за затъмняване. Когато слънцето огрява силно, стъклата могат да се затъмняват на степени благодарение на технологията SPD, като осигуряват ефективна защита и по този начин намаляват количеството топлина, генерирано в жилищната или работната среда. Потребителите могат да управляват Smart Shading чрез стенни или безжични ключове, с мобилно устройство чрез REHAU App или автоматизирано с допълнителни сензори и Smart Home-устройства. Изключително инди-видуализираната употреба позволява използването и в сгради, които са паметници на културата, където ролетните щори не са възможни.

Smart Privacy

Иновативното и визуално усъвършенствано решение за прозорци Smart Privacy за защита на неприкосновеността на личното протранство празнува пазарната си премиера през 2022 г. Интелигентното стъкло на прозореца REHAU Smart Glass може активно да променя състоянието си - от прозрачно до непрозрачно в рамките на няколко милисекунди. Докато вариантът Smart Privacy One променя състоянието на цялата повърхност на прозореца, Smart Privacy Select позволява промяната в отделни сегменти. Това иновативно и уникално решение осигурява неприкосновеност на личното пространство с едно натискане на копчето и е отличен вариант за входни врати със странични панели. Интелигентната поверителност дава на пазара практичен и привлекателен отговор на глобалните мегатенденции на урбанизация и индивидуализация.

Smart Guard

REHAU Smart Guard Ontop е универсално приложим и може да се монтира лесно и бързо на почти всички прозоречни системи REHAU - дори и впоследствие като решение за модернизация. Smart Guard Inline е новото интегрирано решение за най-високите изисквания по отношение на външния вид и естетиката. Новият REHAU Gateway и REHAU App създават интелигентна домашна централа за Smart Guard. По този начин се създава цялостна система, която има бъдеще и е лесна за управление и интегриране. Така специализираните фирми за прозорци създават добавена стойност и се отличават от конкуренцията. Превантивната защита срещу взлом е последователно свързана с бизнес модели, които имат бъдеще и обслужва глобалните мегатенденции в областта на сигурността и цифровизацията.

REHAU Connect

REHAU Connect идентифицира и осигурява квалифицирани контакти с нови клиенти по региони. Въз основа на критериите за индивидуални изисквания платформата предоставя конкретни данни за контакт. Производители и дилъри винаги имат свободата да решават до каква степен желаят да се обърнат към клиента. С усъвършенствания 3D конфигуратор REHAU Window Solutions активно подпомага процеса на продажба и визуализира планираните прозорци в реално време. REHAU Connect е отговорът на мегатенденциите на цифровизацията и индивидуализацията.

Window.ID

REHAU Window.ID увеличава ефективността за целия експлоатационен период на прозореца. Дигиталният му паспорт е гарант за оптимизирани процеси от производството до рециклирането - включително устойчивата лоялност на клиентите. Той прави процесите цялостни, иновативни и ориентирани към бъдещето. Това създава връзка на професионалистите в областта на прозорците с техните продукти за цял живот.

Window.ID гарантира пълното документиране и локализиране на бъдещите материали. По този начин REHAU Windows Solutions дава възможност за устойчив демонтаж в рамките на напълно затворен икономически цикъл. Това гарантира ефективност по цялата верига на стойността и удовлетвореност на всички клиенти. Иновативното браншово решение може да бъде бързо внедрено във всички прозоречни системи, генерира добавена стойност и е абсолютно сигурно в перспектива.

REHAU софтуер за конструиране и производство на прозорци (REF)

REHAU Window Solutions доразвива софтуера за конструиране и производство на прозорци REHAU, съкратено - REF. Управлението на клиентите, генерирането и редактирането на списъци, управлението на служителите и планирането на монтажните проекти са новите функции, въз основа на които REF вече генерира още по-голяма добавена стойност в производството. Модулният дизайн на решението позволява лесно и изгодно интегриране на допълнителни полезни опции (като Window.ID или REHAU Connect) в системата.

Устойчивост

EcoPuls е знак за природосъобразен начин на живот. За REHAU Window Solutions това е ангажимент и отношение - за устойчивост, за чувство на отговорност и последователност. REHAU Window Solutions доказва това многократно в продължение на дълги години с многобройни продукти. Знакът EcoPuls е доказателство за използването на ориентирано към бъдещето управление на рециклирането. Рециклираните материали осигуряват възможно най-висока степен на устойчивост - изцяло от един източник и във всички системи на REHAU: GENEO RAU-FIPRO X, GENEO INOVENT, SYNEGO, Brilliant-Design, Euro-Design EcoPuls. Разбира се, в тази схема интегрираме SLINOVA и SLINOVA X, както и ARTEVO.

ОЩЕ НОВИНИ

Стартира изложението на мебелната и дървообработващата промишленост – ТЕХНОМЕБЕЛ

Стартира изложението на мебелната и дървообработващата промишленост – ТЕХНОМЕБЕЛ

От утре в продължение на четири дни близо 100 фирми ще представят машини, софтуер, продукти и материали от последно поколение за индустрията

Как да се сдобиете с билет за изложението ТЕХНОМЕБЕЛ 2024?

Как да се сдобиете с билет за изложението ТЕХНОМЕБЕЛ 2024?

От 23 до 26 април международният формат превръща София в пресечна точка за Източна Европа на мебелната и дървообработващата промишленост

Откриват реконструираната Градска градина в Пловдив, позната като Дондуковата

Откриват реконструираната Градска градина в Пловдив, позната като Дондуковата

Първоначалният проект включва и възстановяване на старата беседка, проектиране на павилион от оранжериен тип и изграждане на лапидариум, като вероятно те ще бъдат изградени на следващ етап

В Международния ден за опазване на паметниците на културата откриват късноантичната сграда "Ирини" в Пловдив

В Международния ден за опазване на паметниците на културата откриват късноантичната сграда "Ирини" в Пловдив

Тя се намира в подлез „Археологически“ и е част от обект "Епископската базилика и късноантичните мозайки на Филипопол“

Теренно проучване ще се проведе в село Мандрица в Община Ивайловград

Теренно проучване ще се проведе в село Мандрица в Община Ивайловград

За новата дестинация за проучване на архитектурното и културно наследство се търсят доброволци

Фестивалът LUNAR ще преобрази отново най-красивите сгради, паркове и площади в София

Фестивалът LUNAR ще преобрази отново най-красивите сгради, паркове и площади в София

Третото издание ще се проведе в рамките на четири вечери - между 9 и 12 май от 21:00 до 00:00 часа