Станете част от церемонията по награждаването в DIBLA DESIGN AWARDS 2022

415

Кои са победителите в Годишните награди за интериорен дизайн ще разберете на 29 март в Inter Expo Center


Наближава DIBLA DESIGN AWARDS 2022 и момента да научите кои ще са победителите в Годишните награди за интериорен дизайн. Всеки, който желае да гледа церемонията на живо, е добре дошъл на 29 март от 18.30 часа в IEC - Интер Експо Център, паралелно със специализираните изложения Архитектурно-строителна седмица и ЕКСПОМЕБЕЛ. Подробности за наградите и условията за участие можете да намерите на dibla.com.

Церемонията DIBLA DESIGN AWARDS е практична възможност за създаване на полезни контакти и партньорства в най-подходящата за това атмосфера. За седма поредна година от екипа на Dibla са се погрижили истинските ценители на интериорния дизайн, стила и естетиката да могат лично да присъстват на церемонията и да съпреживеят магията на най-доброто от българския интериорен дизайн заедно с най-известните и утвърдени творци в бранша. Стилната атмосфера ще бъде допълнена от професионални водещи, приятна музика и коктейл с първокласни напитки.

Разберете от първо лице кои са проектите, привлекли вниманието на авторитетното жури и спечелили гласовете им. С участието си в DIBLA DESIGN AWARDS 2022 ще имате възможност да се срещнете със съревноваващите се творци в интериорния дизайн и представители на международното жури. Все по-разнообразният му състав и все по-високото му ниво е доказателство за непрестанно повишаващото се ниво на конкурса.

Фирмите-партньори на Dibla са подготвили специално обособени зони, а поканата ви дава възможност и за безплатен достъп през всички дни (29 март-1 април) на изложенията Архитектурно-строителна седмица и ЕКСПОМЕБЕЛ.

На церемонията по награждаването DIBLA DESIGN AWARDS 2022 ще присъстват над 1200 специални гости – представители на българския делови елит и водещи медии, потенциални партньори, клиенти и инвеститори. Тази година мащабът е много по-голям, което дава възможност на най-добрите проекти в страната да достигнат до още по-голяма аудитория.

Покани може да купите от bilet.bg.

ОЩЕ НОВИНИ

Неразказани истории от Стара Загора в безплатен градски тур

Неразказани истории от Стара Загора в безплатен градски тур

Инициативата на Общината и Туристическия информационен център се осъществява с помощта на Регионалния исторически музей и Регионалната библиотека „Захарий Княжески“

В Етнографския музей в Берковица може да видите изложба на килими

В Етнографския музей в Берковица може да видите изложба на килими

Тя е съпътствана и от филм, озаглавен „Златка Стойнова – живото човешко съкровище на Берковица“

На 25 юли Европейският цифров иновационен хъб в сектор строителство стартира програмата си с обучения

На 25 юли Европейският цифров иновационен хъб в сектор строителство стартира програмата си с обучения

Тогава започва 4-дневният курс “Въведение в дигитализацията на строително-инвестиционния процес в България – ниво 1”

Организирана е дискусия за Мемориала на загиналите войници в парка на НДК

Организирана е дискусия за Мемориала на загиналите войници в парка на НДК

Припомняме, че се очаква решението на столичния кмет дали да остави в сила прекратяването на процедурата, в която беше избран победител