Hörmann увеличи капацитета си в областта на системите за контрол на достъпа

63

През юли тази година влезе в експлоатация новата производствена база на компанията в германската община Менгерскирхен


През 2018 година групата Hörmann придоби Hermann Automation KG със седалище в Менгерскирхен. Производителите на бариери, бариерни системи и системи за управление на пространства за паркиране оттогава допълват продуктовата програма на Hörmann в областта на системите за контрол на достъпа. Новата сграда в Менгерскирхен и планираната промяна на фирменото наименование означават голямо увеличение на капацитета.

Снимка: Hörmann. От 1 юли 2022 г. в Менгерскирхен влезе в експлоатация новата производствена база на Hörmann KG Mengerskirchen. Там се разработват и произвеждат системи за контрол на достъпа.

Hermann Automation със седалище в Менгерскирхен, разположен на около 80 км северозападно от Франкфурт, е специализирана от над 30 години в разработването, производството и продажбата на системи за управление на пространства за паркиране. За тези продуктови области се предлагат и съответните услуги и поддръжка. От 2018 година компанията е част от действащата на международно равнище група Hörmann. Оттогава продуктовият сектор, включващ бариери, бариерни системи и системи за управление на пространства за паркиране, бележи непрекъснат ръст и затвърждава още по-убедително пазарните си позиции.

Нова сграда в Менгерскирхен

За да бъде компанията още по-добре позиционирана в бъдеще и да е възможен по-нататъшен растеж, в Менгерскирхен беше изградена нова производствена площадка, само на около 400 метра по права линия от старата. Новата сграда предлага производствени и складови помещения, офиси, шоурум и зона за обучение. „През последните години обемът на нашите поръчки се увеличи значително и разработихме нови продукти. Всичко това изисква повече пространство, което вече не би било достатъчно на старата площадка“, казва Михаел Шерер, управляващ директор на Hermann Automation. „Радваме се, че новата сграда е в експлоатация и че се адаптирахме много добре“, продължава Шерер. На 7 октомври 2022 г. се състоя официалното откриване на новата производствена база.

Снимка: Hörmann. Официалното откриване на новата сграда на Hörmann KG Mengerskirchen. На снимката отляво надясно: отговорния съдружник в групата Hörmann Кристоф Хьорман, кметът на община Менгерскирхен Томас Шолц, управителят на Hermann Automation KG Михаел Шерер и Мартин Й. Хьорман.

Промяна на фирменото наименование на Hörmann KG Mengerskirchen

Промяната на фирменото наименование ще се извърши на 1 януари 2023 година. На тази дата компанията Hermann Automation KG ще бъде преименована на Hörmann KG Mengerskirchen. „Нашите инвестиции в новия завод в Менгерскирхен представляват нашия ясен ангажимент към производствената база. Промяната на фирменото наименование на Hörmann KG Mengerskirchen е свързана не само със самото име, а утвърждава и равнопоставеността на завода с останалите заводи на Hörmann“, казва Кристоф Хьорман (Christoph Hörmann), неограничено отговорен съдружник в групата Hörmann. В бъдеще всички клиенти ще могат да се възползват от синергията и предимствата на клоновата мрежа на Hörmann в Германия и цяла Европа. След това продуктите ще се продават под марката Hörmann.

Снимка: Hörmann. В новата производствена база в Менгерскирхен ще се произвеждат бариери, бариерни системи и системи за платено паркиране с марката Hörmann.

Повече информация за предлаганите продукти, системи и решения на компанията вижте тук.

ОЩЕ НОВИНИ

Предстои дискусия за съвместяването на жилищни и производствени територии

Предстои дискусия за съвместяването на жилищни и производствени територии

Събитието на 25 април в София е организирано от Съюза на урбанистите в България

Стартира изложението на мебелната и дървообработващата промишленост – ТЕХНОМЕБЕЛ

Стартира изложението на мебелната и дървообработващата промишленост – ТЕХНОМЕБЕЛ

От утре в продължение на четири дни близо 100 фирми ще представят машини, софтуер, продукти и материали от последно поколение за индустрията

Как да се сдобиете с билет за изложението ТЕХНОМЕБЕЛ 2024?

Как да се сдобиете с билет за изложението ТЕХНОМЕБЕЛ 2024?

От 23 до 26 април международният формат превръща София в пресечна точка за Източна Европа на мебелната и дървообработващата промишленост

Откриват реконструираната Градска градина в Пловдив, позната като Дондуковата

Откриват реконструираната Градска градина в Пловдив, позната като Дондуковата

Първоначалният проект включва и възстановяване на старата беседка, проектиране на павилион от оранжериен тип и изграждане на лапидариум, като вероятно те ще бъдат изградени на следващ етап

В Международния ден за опазване на паметниците на културата откриват късноантичната сграда "Ирини" в Пловдив

В Международния ден за опазване на паметниците на културата откриват късноантичната сграда "Ирини" в Пловдив

Тя се намира в подлез „Археологически“ и е част от обект "Епископската базилика и късноантичните мозайки на Филипопол“

Теренно проучване ще се проведе в село Мандрица в Община Ивайловград

Теренно проучване ще се проведе в село Мандрица в Община Ивайловград

За новата дестинация за проучване на архитектурното и културно наследство се търсят доброволци