Как да се сдобиете с билет за изложението ТЕХНОМЕБЕЛ 2024?

325

От 23 до 26 април международният формат превръща София в пресечна точка за Източна Европа на мебелната и дървообработващата промишленост


Снимка: Citybuild.bg

Ключово събитие за мебелната и дървообработващата промишленост предстои през следващата седмица в София. 20-ото издание на изложение ТЕХНОМЕБЕЛ стартира на 23 април в Интер Експо Център и за четири дни ще превърне българската столица във важна спирка за всеки от Източна Европа с бизнес в този така важен икономически сектор.

Подготовката е на финален етап. „В момента довършваме щандовете на близо 100-те изложители“, информират организаторите - Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост. Освен с изложителите, те са в непрестанна комуникация и с посетителите.

„През последните години усъвършенствахме онлайн платформата си. Закупуването на билет е бързо и лесно от всяка точка на света. И може да се случи дори седмици преди началото на изложението“, споделят те. За целта е нужно да посетите www.iec.urboapp.com и да изберете броя на билетите, от които се нуждаете. Следващата стъпка е да изберете предпочитаният начин на плащане. Цялата процедура отнема по-малко от две минути.

Закупеният онлайн билет осигурява по-бърз достъп до изложбените зали. Достатъчно е да свалите билета си, чийто код се сканира на входа на Интер Експо Център. В дните на изложението билет ще може закупите и от касите на международния изложбен и конгресен център.

Над 300 бранда

От 23 до 26 април 20-ото юбилейно издание на ТЕХНОМЕБЕЛ ще предложи на посетителите среща с близо 100 изложители. Екипите им ще представят на българската и чуждестранната публика над 300 бранда от дървоообработващата и мебелната промишленост.

Над 8 000 кв.м е площта, върху която участниците ще разкриват качествата на продуктите и материалите, механизмите с различни функции, паркети, панти за врати, плоскости, обков, машини, софтуер и др. Над 20% от представените брандове са свързани с дървообработващите машини и оборудването, 18% - с мебелен обков, механизми и детайли, 15% - бояджийска техника, 14% се фокусират върху материалите за производство на мебели и кантове, лакове и масла – 13% и др.

„За да е максимално ползотворно посещението Ви, се пригответе предварително“, съветват организаторите. За целта на разположение е онлайн каталогът с всички участници. Той ви дава възможност да се запознаете с изложителите и техния профил и да прецизирате присъствието си на изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2024. От 23 до 26 април, в Интер Експо Център.

Снимки: ИЕЦ

ОЩЕ НОВИНИ

Клуб "Смисъл" организира дискусия по темата "Можем ли без паметници?"

Клуб "Смисъл" организира дискусия по темата "Можем ли без паметници?"

Събитието ще се проведе на 25 юни в Зала за събития "Living Room" на ул. "Неразделни" в София

Съюзът на ландшафтните архитекти отбеляза 20-годишния си юбилей в университетската Ботаническа градина в София

Съюзът на ландшафтните архитекти отбеляза 20-годишния си юбилей в университетската Ботаническа градина в София

По време на събитието можеше да се види изложба на проектите, отличени в конкурса „Ландшафтен архитект на годината“ от 2020 до 2023 година

На 18 юни ще се проведе международна конференция за развитието на гражданските енергийни общности

На 18 юни ще се проведе международна конференция за развитието на гражданските енергийни общности

По време на събитието ще бъдат представени пилотни проекти, инициирани от Столична, Бургаска и Габровска община 

Съюзът на ландшафтните архитекти ще отбележи 20-годишния си юбилей на 14 юни

Съюзът на ландшафтните архитекти ще отбележи 20-годишния си юбилей на 14 юни

По време на събитието ще може да се види изложба на проектите, отличени в конкурса „Ландшафтен архитект на годината“ от 2020 до 2023 година