Какво може да видите на изложението ЕКСПОМЕБЕЛ

485

Още малко остава до старта на 29 март в Интер Експо Център в столицата


Изложението ЕКСПОМЕБЕЛ, което насочва вниманието към мебелите, обзавеждането и дизайна, ще приеме за 17-и път представители на много брандове от страната и чужбина. Проектът е реалност с обединените усилия на организаторите Интер Експо Център и Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост. Вижте акценти от изложението.

Щори или пердета?

И двата артикула крият своите предимства. Съществуват мнения, че щорите са по-подходящи за бизнес сгради и офиси, а пердетата – за дома. Съветваме ви да се доверите на специалистите, които представят почти безкрайност от идеи, сред които перде-щора – функционална и с елегантна визия.

Eдин от трендовете – килимът

Между многообразието от предложения на ЕКСПОМЕБЕЛ са и персийските килими. Изкусната им изработка, цветовите съчетания и качеството им придават неповторим характер на всяко пространство.

Вдъхновени от технологиите

На изложението ще може да видите модули, които създават уникални изображения с помощта на безшумно движеща се метална сфера, която изтегля линии върху подложка от пясък. Всеки следващ модел се създава на мястото на предишния, а в допълнение с разноцветната подсветка с възможност за генериране на над 16 милиона цвята се създава уникална дзен атмосфера. Магичните продукти могат да се контролират през мобилно приложение.

Любопитна е мобилна система от живи растения. За поддържане на добрия им вид се използват електронен модул, датчици за почвена и въздушна влажност и околна температура и поливна система, захранвана от вграден контейнер за вода. Модулът работи самостоятелно, но с възможност за дистанционно наблюдение и контрол. Благодарение на занижената нужда от човешка намеса и възможността за лесно преместване, продуктът е подходящ за обществени интериорни пространства.

В търсене на идеи за уютна среда

Електрическите LED камини са предпочитани за дома и офиса заради визуалните си и естетически качества. Със сигурност любопитните погледи ще привличат електрическите камини с възможност за звукови ефекти.

Нов прочит на пространството

Проектът ви включва отворено пространство и възможност за гледка през всеки сезон? Насочете вниманието си към практични и с хармоничен дизайн поликарбонатни куполи с капацитет между 4 и 20 души. Те са оптимален избор за терасата, кафенето, ресторанта. В тях приветствате пролетта, изпращате летните вечери, наслаждавате се на есенните падащи листа и посрещате зимните дни с топла напитка.

Смели решения и за офис пространствата

На ЕКСПОМЕБЕЛ ще откриете акустична кабина, чиято светлина на сензора за движение и стъклена облицовка я превръщат в уединено работно пространство. Иновативният експонат има и ергономичен подлакътник.

И, разбира се - мебелите на ЕКСПОМЕБЕЛ

Изложението ще даде ценни идеи за всеки проект. Търсещите елегантност вероятно ще привлече светещият бар, който внася приказна нотка и чар. Практичният и елегантен модулен барплот с LED система се адаптира към всяка форма и пространство и е идеален както за постоянни, така и за временни проекти.

На ЕКСПОМЕБЕЛ ще ви впечатли колекция мека мебел с флуидна и органична система, съставена от стилни модули с извити и меки за сетивата форми. Същото важи и за аранжировките - от линейна подредба до вълнообразни структури меката мебел дава свобода в проектирането на модерното офис пространство. С два извити модула, един в средата и още два в краищата, продуктът позволява проектирането на креативни микроархитектури за планиране на споделени, фиксирани или гъвкави работни пространства.

Стил и удобство в офиса може да постигнете със заседателни маси с изчистен дизайн. Една от тях високо повдигаща се, с хромирана структура и плот с Fenix покритие. Тя се вписва във всеки интериор, цветовете могат лесно да бъдат комбинирани с останалите мебели, а възможността за регулиране на височината е допълнително предимство, от което може да се възползвате.


Друго предложение на ЕКСПОМЕБЕЛ е бар стол за любителите на индустриалния стил. Той се предлага с и без облегалка, а седалката може да бъде тапицирана в цвят по избор на клиента. Другите характеристики, които могат да бъдат адаптирани според различните нужди, са височината на стола, размерът на седалката и цветът на металната рамка.  

Билет за събитието може да получите онлайн на www.furnitureexpo.bg или на касите на Интер Експо Център.

Допълнителна информация
Съпътстваща програма

ОЩЕ НОВИНИ

Съюзът на ландшафтните архитекти отбеляза 20-годишния си юбилей в университетската Ботаническа градина в София

Съюзът на ландшафтните архитекти отбеляза 20-годишния си юбилей в университетската Ботаническа градина в София

По време на събитието можеше да се види изложба на проектите, отличени в конкурса „Ландшафтен архитект на годината“ от 2020 до 2023 година

На 18 юни ще се проведе международна конференция за развитието на гражданските енергийни общности

На 18 юни ще се проведе международна конференция за развитието на гражданските енергийни общности

По време на събитието ще бъдат представени пилотни проекти, инициирани от Столична, Бургаска и Габровска община 

Съюзът на ландшафтните архитекти ще отбележи 20-годишния си юбилей на 14 юни

Съюзът на ландшафтните архитекти ще отбележи 20-годишния си юбилей на 14 юни

По време на събитието ще може да се види изложба на проектите, отличени в конкурса „Ландшафтен архитект на годината“ от 2020 до 2023 година

Студенти създадоха интериорни проекти за Народно читалище "Алеко Константинов 1897" в София

Студенти създадоха интериорни проекти за Народно читалище "Алеко Константинов 1897" в София

Чрез конкурса NovaCity Group подпомага инициативата за събиране на средства за реконструкция на паметника на културата

Вижте класираните проекти в конкурса за оформление на зала 1 в Централния дом на архитекта в София

Вижте класираните проекти в конкурса за оформление на зала 1 в Централния дом на архитекта в София

На 17 май журито се запозна с авторите на проектите, на които бяха присъдени две втори награди