Наближава националният форум DESIGN>PEOPLE 2022

98

За седма поредна година Dibla ще представи иновациите в света на дизайна и ще даде добавена стойност на всички участници


Design>People е едно от най-важните събития в сферата на дизайна в България, което много хора от бранша асоциират със съчетание на полезна информация, добри контакти и много положителни емоции. Екипът на Dibla подготвя новото издание на Националния форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн със селекция от подбрани фирми, които ще споделят ценен опит и знания, за да помогнат на всеки специалист в сферата на интериорния дизайн да надгради себе си и своите методи на работа.  

Форумът Design > People е ежегодна проява, представяща иновации и събираща най-добрите идеи и най-изявените таланти на едно място. Очакват ви динамична програма – работни обеди и вечери, много нова и полезна информация, актуални мостри и работни каталози от партньорите на Dibla, запомнящо се парти и летни спомени с полъха на морски бриз. В рамките на три дни (16-18 септември) домакин ще бъде хотел Emerald Resort & SPA***** в Равда.

На форума тази година екипът на Dibla ще представи всички новости, принципа за работа на dibla.com и как проектантите могат да се включат в него, за да достигнат до множество запитвания за поръчки от страната и чужбина. След генералния ъпдейт, който платформата направи, вече успешно работи с някои от дизайнерите, който ежедневно получават и реализират проекти на клиенти от dibla.com.

Участниците в Design>People 2022 ще имат възможност да се запознаят с новата визия и функции на професионалната платформа. След едногодишното тестване на новата функционалност „Възложи проект“ и положителните резултати беше създаден нов бизнес модел, който облагодетелства присъствието на проектантите в платформата, спомага за професионалното им развитие и дава възможност за улеснение в работата им, със специално селектирани продукти на подбрани марки в бранша за изпълнение на техните проекти. Новата концепция е изцяло насочена към привличането на възложители от страната и чужбина. Присъствието ви в Design>People ще ви даде информация как най-успешно можете да се възползвате от dibla.com и как да създадете и поддържате своя професионален профил.  

Представянето на най-новото издание на Годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн в България“ е един от емблематичните за събитието моменти. Луксозната книга, представляваща уникална по рода си витрина на творчеството и успехите на най-добрите и изявени български дизайнери, е в лимитиран тираж, достигащ до заинтересовани хора в бранша – потенциални клиенти, партньори и контрагенти. От тази година планът за популяризация на каталога включва 100 нови обекта с голям поток от крайни потребители. Тази инициатива има за цел да повиши заинтересоваността на крайния потребител от интериорния бранш, представяйки му най-добрата селекция от интериорни проекти за годината, и да повиши имиджа и разпознаваемостта на всички проектанти, представени в емблематичното издание. Всеки от участниците в Design>People ще получи по един екземпляр от новото издание, веднага след премиерното му представяне.

Всеки проектант, който желае да бъде част от събитието, може да се запише чрез формуляр до 1 септември или до изчерпване на свободните места. Всички подробности вижте тук.

ОЩЕ НОВИНИ

Предстои дискусия за съвместяването на жилищни и производствени територии

Предстои дискусия за съвместяването на жилищни и производствени територии

Събитието на 25 април в София е организирано от Съюза на урбанистите в България

Стартира изложението на мебелната и дървообработващата промишленост – ТЕХНОМЕБЕЛ

Стартира изложението на мебелната и дървообработващата промишленост – ТЕХНОМЕБЕЛ

От утре в продължение на четири дни близо 100 фирми ще представят машини, софтуер, продукти и материали от последно поколение за индустрията

Как да се сдобиете с билет за изложението ТЕХНОМЕБЕЛ 2024?

Как да се сдобиете с билет за изложението ТЕХНОМЕБЕЛ 2024?

От 23 до 26 април международният формат превръща София в пресечна точка за Източна Европа на мебелната и дървообработващата промишленост

Откриват реконструираната Градска градина в Пловдив, позната като Дондуковата

Откриват реконструираната Градска градина в Пловдив, позната като Дондуковата

Първоначалният проект включва и възстановяване на старата беседка, проектиране на павилион от оранжериен тип и изграждане на лапидариум, като вероятно те ще бъдат изградени на следващ етап

В Международния ден за опазване на паметниците на културата откриват късноантичната сграда "Ирини" в Пловдив

В Международния ден за опазване на паметниците на културата откриват късноантичната сграда "Ирини" в Пловдив

Тя се намира в подлез „Археологически“ и е част от обект "Епископската базилика и късноантичните мозайки на Филипопол“

Теренно проучване ще се проведе в село Мандрица в Община Ивайловград

Теренно проучване ще се проведе в село Мандрица в Община Ивайловград

За новата дестинация за проучване на архитектурното и културно наследство се търсят доброволци