Наситено с бизнес изложения ще е първото полугодие за Интер Експо Център в столицата

512

В рамките на Архитектурно-строителната седмица през април ще се проведе и Юбилейната церемония по награждаването в конкурса ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023


Специализираните изложения В Интер Експо Център са предпочитани от бизнеса заради комплексните си качества. „Чрез тях едновременно се проследяват тенденциите, откриват се най-новите продукти и услуги, затвърждават се и се изграждат нови партньорства. Публиките са тясно таргетирани. Това гарантира на изложителите и посетителите максимален ефект от присъствието“, коментират от Интер Експо Център, основен фактор в българската изложбена индустрия.

Международно изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване

От началото на 2024г. екипът работи под „пълна пара“, защото предстои поредица от изложения. Първите са СИХРЕ, #RetailShow и Wine&Spirits Show - от 13 до 16 февруари. СИХРЕ ангажира вниманието на хорека сектора. Изложението ще събере мениджъри, собственици и представители на ресторанти, барове, кетъринг компании, пицарии, хотели, вериги за бързо хранене, супермаркети и др. В рамките на СИХРЕ отново ще се проведе форумът за висша кулинария GastronomiX.

Българското туристическо изложение

Юбилейното 40-о издание на ВАКАНЦИЯ&СПА Експо стартира на 13 март в София. До 15 март изложението ще събере в Интер Експо Център национални и регионални бордове по туризъм, браншови организации, туроператори и туристически агенции, експерти, собственици и мениджъри на хотели, центрове за културен, исторически, етнографски и конгресен туризъм, центрове за винен, кулинарен, приключенски, голф, медицински, балнео, спа, ловен, пещерен туризъм, музеи, архитектурни резервати, археологически обекти и други, свързани с опознавателен туризъм и пътувания, авиокомпании, доставчици на транспортни услуги, софтуер и иновативни приложения и др. През миналата година, когато придоби лиценза за ВАКАНЦИЯ&СПА Експо, организаторът Интер Експо Център обяви стремежа си българското туристическо изложение да се усъвършенства като платформа, изградена от всички елементи на туристическия продукт.

Мебелите и интериорният дизайн

В сферата на мебелите, интериорния текстил и модерните решения в интериорния дизайн с интерес се очаква изложение ЕКСПОМЕБЕЛ. От 13 до 16 март организираното от Интер Експо Център и Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП) изложение ще събере компании от България и чужбина, предлагащи обзавеждане за дома, офиса и хотела, подматрачни рамки, интериорен текстил и др.

Строителство, машини и енергийна ефективност през април

Строителният сектор, едрогабаритната техника и енергийната ефективност ще са акцент от 3 до 6 април на изложение Архитектурно-строителна седмица, АТЕСТ Eкспо и Green Energy. „Над 14400 души посетиха трите формата през миналата година“, казват организаторите. Сега от 3 до 6 април Архитектурно-строителна седмица ще обедини за 24-и път професионалистите от сектори „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, „Дървени конструкции“, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство“ и др. В рамките на Архитектурно-строителната седмица през април ще се проведе и Юбилейната церемония по награждаването в конкурса ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023.

Юбилеят

Юбилейно 20-о издание отбелязва ТЕХНОМЕБЕЛ. Българското изложение на мебелната и дървообработващата промишленост ангажира вниманието на публиката от 23 до 26 април. Форматът се провежда на всеки две години с общите усилия на Интер Експо Център и Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост. ТЕХНОМЕБЕЛ спира вниманието върху дървообработващите машини, технологиите и материалите за производство и тапициране на мебели, бояджийска техника, обков, механизми, детайли и др.

Възможности за запознаване с иновациите, откриване на бъдещите тенденции, намиране на нови бизнес партньори, разширяване на пазара, усъвършенстване, срещи с иноватори. „Това е екосистемата на всяко от изложенията, които организираме“, споделят от Интер Експо Център. Именно тези ценни качества нареждат специализираните изложения сред основните фактори, които създават перспективи и предпоставки за развитието на всеки икономически сектор.

ОЩЕ НОВИНИ

Ускоряват подготовката на проекта за изграждане на Околовръстния път на Пловдив

Ускоряват подготовката на проекта за изграждане на Околовръстния път на Пловдив

През последните седмици са намерени решения на редица нерешени в последните години въпроси

До 28 март се удължава срокът за кандидатстване по процедура "Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищен сграден фонд – Етап II"

До 28 март се удължава срокът за кандидатстване по процедура "Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищен сграден фонд – Етап II"

Така се дава възможност сдружения на собственици, които по различни причини, включително административни, не са успели да кандидатстват за финансиране до момента, да го направят

Община Варна ще поиска от Министерството на външните работи сградата на бившето руско консулство

Община Варна ще поиска от Министерството на външните работи сградата на бившето руско консулство

Вчера общинските съветници одобриха искането за прехвърляне на собствеността с намерение сградата да бъде превърната в детска градина или да се ползва от администрацията

В София отвори най-голямата зала за спортно катерене на Балканите

В София отвори най-голямата зала за спортно катерене на Балканите

Зала "Балкан" е с катерачна площ от над 3 000 кв. м, предлага над 300 различни маршрута, а в нея могат да се катерят хора от 3 до 90-годишна възраст  

Реализираният обем на инвестиционните сделки в България миналата година е почти 221 милиона евро

Реализираният обем на инвестиционните сделки в България миналата година е почти 221 милиона евро

Това показва проучване на Colliers на пазара на инвестиционни имоти у нас през второто полугодие