Станете част от церемонията DIBLA DESIGN AWARDS

124

На 13 март разберете първи кои са победителите в годишните награди за интериорен дизайн в България


Наградите за интериорен дизайн Dibla Design Awards са ежегодно събитие, което признава и празнува отличните постижения в сферата на интериорния дизайн. Тази престижна церемония привлича значителна аудитория с над 1200 присъстващи всяка година, което подчертава нейното значение в индустрията.

Церемонията DIBLA DESIGN AWARDS е практична възможност за лесно и приятно създаване на полезни контакти и партньорства в най-подходящата за това атмосфера. За осма поредна година от екипа на Dibla са се погрижили истинските ценители на интериорния дизайн, стила и естетиката да могат лично да присъстват на церемонията и да съпреживеят магията на най-доброто от българския интериорен дизайн заедно с най-известните и утвърдени творци в бранша.

ПОКАНА ЗА ЦЕРЕМОНИЯТА НА 13 МАРТ В ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР

Единична или двойна покана може да закупите на цени от 70 лева и 120 лева.

До 4 март може да използвате промо код за отстъпка: DIBLADDA-24 за единична покана и DIBLADDA24 за двойна покана.

Разберете от първо лице кои са проектите, привлекли вниманието на авторитетното жури и спечелили гласовете им, като си подарите покана за събитието Dibla Design Awards 2023. С поканата ще имате възможност да се срещнете със съревноваващите се творци в интериорния дизайн и представители на реномираното международно жури, което безпристрастно оцени най-добрите сред най-добрите. Все по-разнообразният състав и все по-високото ниво на журито е доказателство за непрестанно повишаващото се ниво на конкурса Dibla Design Awards.

На церемонията по награждаването Dibla Design Awards 2023 ще присъстват над 1200 специални гости – представители на българския делови елит и водещи медии, потенциални партньори, клиенти и инвеститори. Тази година мащабът е много по-голям, което дава възможност на най-добрите проекти в страната да достигнат до още по-голяма аудитория. Празничната обстановка ще бъде допълнена от професионални водещи, приятна музика и коктейл с първокласни напитки. След официалната церемония ви очаква парти с подбрани DJ и музиканти.

Фирмите-партньори на Dibla са подготвили специално обособени зони, които ще докоснат сетивата ви по необикновен и различен начин. Поканата ви дава възможност и за безплатен достъп през всички дни на изложенията Ваканция и СПА Експо и Експомебел  – само трябва да я покажете на входа. Dibla ви очаква на 13 март от 18:30 часа в зали 5 и 6 на Интер Експо Център.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СЛЕДЕТЕ DIBLA.COM

ОЩЕ НОВИНИ

Предстои дискусия за интегрирания подход в градското развитие с примери от Мюнхен

Предстои дискусия за интегрирания подход в градското развитие с примери от Мюнхен

Това е третата среща от ежемесечните срещи, организирани от Съюза на урбанистите в България

Стартира конкурсът ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2024

Стартира конкурсът ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2024

Срокът за ранна регистрация с намалена такса е до 31 юли

Инициаторите за ревитализация на Резиденцията в Банкя представиха идеите си по проекта

Инициаторите за ревитализация на Резиденцията в Банкя представиха идеите си по проекта

Предложенията са за СПА хотел, басейни, балнеология и рехабилитация, ресторант, място за култура, събития и коуъркинг, студентски общежития, спортни площадки и база за паркур, историческа изложба и парк, ботаническа градина, езеро и други

Клуб "Смисъл" организира дискусия по темата "Можем ли без паметници?"

Клуб "Смисъл" организира дискусия по темата "Можем ли без паметници?"

Събитието ще се проведе на 25 юни в Зала за събития "Living Room" на ул. "Неразделни" 14 в столичния район "Лозенец"