Станете част от церемонията DIBLA DESIGN AWARDS

128

На 13 март разберете първи кои са победителите в годишните награди за интериорен дизайн в България


Наградите за интериорен дизайн Dibla Design Awards са ежегодно събитие, което признава и празнува отличните постижения в сферата на интериорния дизайн. Тази престижна церемония привлича значителна аудитория с над 1200 присъстващи всяка година, което подчертава нейното значение в индустрията.

Церемонията DIBLA DESIGN AWARDS е практична възможност за лесно и приятно създаване на полезни контакти и партньорства в най-подходящата за това атмосфера. За осма поредна година от екипа на Dibla са се погрижили истинските ценители на интериорния дизайн, стила и естетиката да могат лично да присъстват на церемонията и да съпреживеят магията на най-доброто от българския интериорен дизайн заедно с най-известните и утвърдени творци в бранша.

ПОКАНА ЗА ЦЕРЕМОНИЯТА НА 13 МАРТ В ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР

Единична или двойна покана може да закупите на цени от 70 лева и 120 лева.

До 4 март може да използвате промо код за отстъпка: DIBLADDA-24 за единична покана и DIBLADDA24 за двойна покана.

Разберете от първо лице кои са проектите, привлекли вниманието на авторитетното жури и спечелили гласовете им, като си подарите покана за събитието Dibla Design Awards 2023. С поканата ще имате възможност да се срещнете със съревноваващите се творци в интериорния дизайн и представители на реномираното международно жури, което безпристрастно оцени най-добрите сред най-добрите. Все по-разнообразният състав и все по-високото ниво на журито е доказателство за непрестанно повишаващото се ниво на конкурса Dibla Design Awards.

На церемонията по награждаването Dibla Design Awards 2023 ще присъстват над 1200 специални гости – представители на българския делови елит и водещи медии, потенциални партньори, клиенти и инвеститори. Тази година мащабът е много по-голям, което дава възможност на най-добрите проекти в страната да достигнат до още по-голяма аудитория. Празничната обстановка ще бъде допълнена от професионални водещи, приятна музика и коктейл с първокласни напитки. След официалната церемония ви очаква парти с подбрани DJ и музиканти.

Фирмите-партньори на Dibla са подготвили специално обособени зони, които ще докоснат сетивата ви по необикновен и различен начин. Поканата ви дава възможност и за безплатен достъп през всички дни на изложенията Ваканция и СПА Експо и Експомебел  – само трябва да я покажете на входа. Dibla ви очаква на 13 март от 18:30 часа в зали 5 и 6 на Интер Експо Център.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СЛЕДЕТЕ DIBLA.COM

ОЩЕ НОВИНИ

Остава седмица за ранна регистрация в конкурса ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2024

Остава седмица за ранна регистрация в конкурса ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2024

До 31 юли може да се възползвате от намалени такси и да подадете своите проекти в категории в две направления

Започна приемът на проектни предложения за участие в програмата "Зелена София 2024"

Започна приемът на проектни предложения за участие в програмата "Зелена София 2024"

Крайният срок за получаване на проектните предложения е до 17:00 часа на 13 август в деловодството на съответната районна администрация, за чиято територия се кандидатства

Предстои старт на конкурса за българския павилион на Венецианското биенале

Предстои старт на конкурса за българския павилион на Венецианското биенале

Комисар на българското участие ще бъде арх. Александър Стайнов

Обявени са финалистите във второто издание на наградата UIA 2030 за устойчива архитектура

Обявени са финалистите във второто издание на наградата UIA 2030 за устойчива архитектура

Финалистите от 5-те региона на Международния съюз на архитектите преминават към етап 2

Неразказани истории от Стара Загора в безплатен градски тур

Неразказани истории от Стара Загора в безплатен градски тур

Инициативата на Общината и Туристическия информационен център се осъществява с помощта на Регионалния исторически музей и Регионалната библиотека „Захарий Княжески“