Wienerberger, Tondach и Semmelrock – заедно на Архитектурно-строителната седмица

129

Фирмите ще покажат своите топ иновативни продукти в сегментите стени, покриви и настилки


Архитектурно-строителната седмица ще се проведе от 30 март до 2 април в Интер Експо Център в София. На 14 000 кв.м в изложбени зали и на открити площи специализираното изложение ще даде възможност за лична среща на производители, доставчици, дистрибутори, клиенти, иноватори и браншови организации. Двата бранда „Винербергер“ и "Земелрок Щайн унд Дизайн" ще покажат заедно своите иновативни продукти в сегментите стени, покриви и настилки - на общия щанд C7 в Зала 3 на Българската асоциация за изолации в строителството (БАИС), в който „Винербергер“ участва като член на асоциацията.

Строителна система от бъдещето  

В сегмент „Стени“ ще може да видите отблизо иновативната и уникална за пазара система за зидане POROTHERM PROFI DRYFIX EXTRA на Wienerberger Bulgaria. Компютърно калибрираните блокове Porotherm Profi имат изключителна точност, прецизната им геометрия осигурява равна и гладка повърхност на иззиданата стена, а полиуретаново лепило Dryfix Extra - сигурна и здрава връзка между керамичните блокове. Така практически намалявате времето за изграждане на зида до два пъти, постигате перфектна геометрия и намалявате разхода на необходимия материал за последващата мазилка. Революционната концепция за зидане от „Винербергер“ не се нуждае от голям набор инструменти, зидарията е с висока степен на точност, без обектови отпадъци, с намалена първоначална инвестиция и спестяване на ресурси. Освен това лепилото Dryfix Extra ви позволява да работите дори при температури от -5°C и да удължите строителния сезон с близо 2 месеца. Вижте подробности за Porotherm Profi Dryfix Extra тук.

Повече за системата може да научите, като посетите специалната демонстрация по време на изложението на 31 март от 16:00 часа.

Провокативни и елегантни плочи и традиционна визия на гранитен паваж, съчетана с иновативна технология

С присъединяването на Semmelrock към Wienerberger портфолиото на групата се разширява по отношение на решенията за ландшафтна архитектура чрез палитрата от качествени бетонни настилки. В този сегмент по време на Архитектурно-строителната седмица ще бъдат презентирани двата най-нови продукта в портфолиото на Земелрок Щайн унд Дизайн. Провокативните и елегантни плочи RAYOS с нов модерен формат 50x10x8 cм впечатляват с атрактивна меланжирана повърхност тип Colorflow, а ефектно преливащите нюанси са изцяло в унисон със световните тенденции в дизайна на ландшафтни пространства. Продуктът ще може да видите на щанда по време на изложението.

Другият атрактивен продукт е сегментният паваж ARTE 8 - с оптимизирана форма и по-малка дебелина. Паважът е чудесно решение за зоните, които не са подложени на високи натоварвания като подходи към дома, зони за паркиране, дворове и алеи. Сегментният паваж е предназначен за дъговидни и вълнообразни форми, устойчив е на замръзване и луга, има разнообразни цветови възможности и е икономически изгодно решение чрез бързо и лесно полагане.

Всички предимства на продукта ще може да видите по време на демонстрацията на 31 март от 16:30 ч.

Най-новата голямоформатна керемида

В сегмент “Покриви“ ще бъде представена покривната система CONTINENTAL 9 на Tondach – най-новата голямоформатна керемида, произведена по изцяло обновена технология в наскоро модернизирания завод на „Винербергер“ в Сърбия.

*Регистрирайте се за безплатен вход на изложението до 29 март или свалете своята безплатна покана.

ОЩЕ НОВИНИ

Как да се сдобиете с билет за изложението ТЕХНОМЕБЕЛ 2024?

Как да се сдобиете с билет за изложението ТЕХНОМЕБЕЛ 2024?

От 23 до 26 април международният формат превръща София в пресечна точка за Източна Европа на мебелната и дървообработващата промишленост

Откриват реконструираната Градска градина в Пловдив, позната като Дондуковата

Откриват реконструираната Градска градина в Пловдив, позната като Дондуковата

Първоначалният проект включва и възстановяване на старата беседка, проектиране на павилион от оранжериен тип и изграждане на лапидариум, като вероятно те ще бъдат изградени на следващ етап

В Международния ден за опазване на паметниците на културата откриват късноантичната сграда "Ирини" в Пловдив

В Международния ден за опазване на паметниците на културата откриват късноантичната сграда "Ирини" в Пловдив

Тя се намира в подлез „Археологически“ и е част от обект "Епископската базилика и късноантичните мозайки на Филипопол“

Теренно проучване ще се проведе в село Мандрица в Община Ивайловград

Теренно проучване ще се проведе в село Мандрица в Община Ивайловград

За новата дестинация за проучване на архитектурното и културно наследство се търсят доброволци

Фестивалът LUNAR ще преобрази отново най-красивите сгради, паркове и площади в София

Фестивалът LUNAR ще преобрази отново най-красивите сгради, паркове и площади в София

Третото издание ще се проведе в рамките на четири вечери - между 9 и 12 май от 21:00 до 00:00 часа