DIBLA DESIGN AWARDS 2022 е отворен за регистрация

121

Голямата сцена очаква новите обществени и жилищни интериорни обекти


Предстои седмото издание на най-елитното събитие в сферата на интериорния дизайн – Dibla Design Awards, отличаващо се с най-голям авторитет и популярност в сектора. Всяка година събитието става все по-очаквано и с постоянно нарастващ интерес както сред участниците, така и сред гостите, желаещи да присъстват и да усетят от атмосферата на най-мащабната церемония по връчване на награди за интериорен дизайн в страната.

Тази година се наблюдава изключително засилен интерес за участие в наградите DDA от страна на хотелиери, ресторантьори, инвеститори и собственици на обекти за обществено ползване. Това е сигнал, че средата, която обитаваме, става все по-приятна и атрактивна, а конкуренцията между обектите – все по-голяма. DIBLA е платформа, която дава поле за представяне на пространствата, в които живеем, както и класация на най-добрите локации за посещение.

Церемонията по връчване на годишните награди Dibla Design Awards ще се проведе на 29 март 2023г. в Inter Expo Center. Над 1500 гости - участници, инвеститори, медии, представители на българския бизнес елит, естети и почитатели на дизайна, ще имат възможност лично да присъстват и първи да разберат кой е Дизайнер на годината за 2022-ра и кои са победителите.

Обновеният процес за участие в конкурса, в който всеки желаещ може да включи своя реализиран проект, е активен през цялата година, и това максимално улеснява кандидатите. DDA предлага подиум на обектите от най-високо ниво в областта на интериорния дизайн. Всеки от отличените получава висока публичност и авторитетна оценка.

Международното жури на конкурса е съставено от опитни експерти, признати в световен мащаб. Съставът му е гаранция за високото ниво на съревнованието и е доказателство, че наградените притежават нужните качества, за да покрият критериите на експерти от международен ранг, а различните категории дават възможност в разнообразни направления на интериорния дизайн. Категориите тази година са в две направления - жилищен интериор: апартамент или къща; и обществен интериор: магазин/изложбена площ, офис/работна среда, хотел, ресторант, бар и динър, СПА и фитнес, медико-дентални и разкрасителни. Всички заявили участието си до 20 февруари 2023г. имат уникалната възможност да бъдат част от грандиозната церемония и да получат професионално отличие и широка популярност.

Организаторът - Dibla.com, е платформа, в която годишно се публикуват над 500 проекта. Това я превръща в единствено по рода си онлайн пространство, в което потребителите избират и наемат интериорни дизайнери, и лесно могат да следят нивото на дизайна в страната. Многобройната галерия от проекти дава възможност на организаторите да видят какво се проектира и публикува през изминалата година, и така формират категориите за наградите.

Не се колебайте – включете своя обект в Dibla Design Awards 2022!

В предишното издание званието „Дизайнер на годината 2021“ получи Fimera Design Studio, което създава хармонични, функционални и неочаквани решения за обществени и лични пространства, а също така авторски мебели и аксесоари.

ОЩЕ НОВИНИ

Citybuild представя обновена платформа за архитектурната общност

Citybuild представя обновена платформа за архитектурната общност

Сайтът вече дава възможност да създавате собствен профил, да публикувате проекти и да управлявате сами своето дигитално представяне

Изложбата "Невидима София" може да видите в Галерия на открито в Градската градина в столицата

Изложбата "Невидима София" може да видите в Галерия на открито в Градската градина в столицата

Фотоекспозицията връща назад във времето, разхожда по забравени улици, привлича вниманието към скритите съкровища на сецесионовата архитектура и припомня колко ценно е да опитаме да съхраним миналото си

Експертът по културно наследство проф. Йорг Хаспел ще има лекция в Регионалния исторически музей – София

Експертът по културно наследство проф. Йорг Хаспел ще има лекция в Регионалния исторически музей – София

Събитието е част от проект "Новото Наследство" на Фондация "Балканско наследство"

Къща с екстериор с дървесина и интериор от дърво

Къща с екстериор с дървесина и интериор от дърво

Сградата и вътрешното пространство излъчват естественост и чиста материалност

Архитектурна комбинация за връзка между поколенията

Архитектурна комбинация за връзка между поколенията

.HENN включва дом за възрастни с четири жилищни отделения и заведение за деца