В Пловдив отвори пъркокласен хотел с „умни“ стаи и иновативни функции

292

Стаите в Emporium Plovdiv-MGallery дават възможност на гостите да създадат индивидуални сценарии спрямо настроението си: в техни ръце е контролът над светлината, безконтактното управление на завесите, аудио-визуалните функции и цялостната атмосфера 


Вчера Accor, водещата световна група за хотелиерство, откри официално първия си смарт хотел на Балканите – The Emporium Plovdiv-MGallery. Първокласният бутиков хотел в сърцето на Пловдив предлага 5-звездно изживяване благодарение на изключителен дизайн, единствен по рода си шампанско & коктейл бар и „умни“ стаи с иновативни функции.

На откриването присъстваха Олга и Ирина Сундокови, основатели на Sundukovy Sisters S+S – дизайнерите, които стоят зад интериорната концепция на хотела. Студиото е едно от най-бързо развиващите се и креативни в хотелиерската индустрия и е носител на титлата „Дизайнери на годината 2018“, присъдена от The Gold Key Awards в Ню Йорк. Екипът модернизира оригиналния характер на сградата и същевременно отдаде почит на местното културно наследство. Собственик на The Emporium Plovdiv-MGallery е Бойко Качулев.  

Лоби с рецепция

Ключов детайл за отразяването на българската история в емблематичния дизайн на The Emporium Plovdiv-MGallery включва блестящи златни панели навсякъде в интериора. 5-звездният хотел разполага с 61 индивидуално проектирани стаи, както и с 12 апартамента, предлагащи разнообразие от удобства. Хотелът разполага още със зони за релакс, фитнес, ресторант, стаи за среща и конферентна зала.  

Градина с атриум и ресторант

Шампанско & коктейл бар

Място за срещи

Конферентна зала

Фитнес зала

Уелнес зона

Superior king room

Presidential Suite

Deluxe suite

Superior Room

Junior Suite

Брандът хотели MGallery внимателно подбира и управлява обекти по целия свят, които обединява в емблематична колекция от бутикови хотели с настроение и дух. С повече от 100 хотела по света, всеки проект разказва уникална история, вдъхновена от собственото ѝ забележително минало или дестинацията, която нарича дом.

ОЩЕ НОВИНИ

Министерството на културата одобри проект за изграждане на нови павилиони пред Дряновския манастир

Министерството на културата одобри проект за изграждане на нови павилиони пред Дряновския манастир

Проектът е разработен в съответствие със становище на Националния институт за недвижимо културно наследство

В София откриха производствена база и офис за споделени услуги на световен лидер в производството на протези

В София откриха производствена база и офис за споделени услуги на световен лидер в производството на протези

Това е втората локация на германския производител на високотехнологични медицински изделия Ottobock в България след открития през 2021 г. завод в Благоевград (по проект на IPA)

Къща "Павлити" в Пловдив отвори предсрочно - реставрирана и с изложба на пиана

Къща "Павлити" в Пловдив отвори предсрочно - реставрирана и с изложба на пиана

Една от визиите за използването й в бъдеще е да бъде център за изкуства за млади хора